* with additional benefits
Hotel Mozart
Hafenzentrum, CH-9400 Rorschach
+41 71 844 47 47
info[at]mozart-rorschach.ch
Contact / Inquiry
Opening times:
07.00 a.m. - 11.00 p.m.
Does this ring a bell?
Take 5 eggs, 250 g sugar, 250 g butter, 500 g flour, 15 g baking powder,
a dash of rum flavouring, 10 ounces of milk, 2 tbsp cocoa powder, patience and lots of loving care when mixing. Our magnificent gugelhopf is baked for 60 minutes.
This is only one example of our numerous creations in keeping with the motto “homemade and fresh daily is always better”. Of course, this also applies to all the other delicacies leaving our kitchen and bakery.
Kennen Sie den?
Man nehme 5 Eier, 250 g Zucker, 250 g Butter, 500 g Mehl, 15 g Backpulver,
1 Schuss Rumaroma, 3 dl Milch, 2 Esslöffel Cacaopulver, Geduld und viel Liebe beim Rühren. Nach 60 Backminuten ist er fertig, unser Prachtsgugelhopf.
Das ist nur ein Beispiel aus den zahlreichen Eigenkreationen nach dem Motto “Täglich frisch und selbst gemacht ist besser”. Dies gilt natürlich auch für die übrigen Köstlichkeiten aus Backstube und Küche.